School Day

 

WEEK A & B MONDAY

Teaching time = 4hrs 30mins

 
MONDAY

TIMES

STATUTORY REG

DEADLINE

DETAILS MINS/HOURS
8.35-8.45   Prayer & Briefing 10 mins
8.45-9.45 8.50

NB: Reg. has to be done at start of lesson

Lesson 1 1 hour
9.45-10.45 9.55 Lesson 2 1 hour
10.45-11.00   Break 15 mins

 

11.00-12.00 11.10 Lesson 3 1 hour
12.00-1.00 12.10 Lesson 4 1 hour
1.00-1.40   Lunch 40 mins
1.40-2.30 1.50 Lesson 5

Week A: Tutor Groups – DCW PSHCE   Assemblies

Week B: Teaching

50 mins
2.30-4.15

 

 

  Staff CPD / Meetings

NB: This time is allocated for whole school/dept/team CPD, therefore please do not arrange other events

1 hour 45mins

 

 

 

 

WEEK A & B TUESDAY – FRIDAY

Teaching time = 20hrs

TUES-FRI

TIMES

STATUTORY REG

DEADLINE

DETAILS MINS/HOURS
8.35-8.45   Prayer & Briefing 10 mins
8.45-9.45 8.50

NB: Reg. has to be done at start of lesson

Lesson 1 1 hour
9.45-10.45 9.55 Lesson 2 1 hour
10.45-11.05 10.55 Tutor Groups – DCW Assemblies 20 mins
11.05-11.20   Break 15 mins
11.20-12.20 11.30 Lesson 3 1 hour
12.20-1.20 12.30 Lesson 4 1 hour
1.20-2.00   Lunch 40 mins
2.00-3.00 2.10 Lesson 5 1 hour